PMC deltävling 4

P-O Liss, Jimmi Bornström, Pavel Chaloupka, Simen Kristansen (jr)
P-O Liss, Jimmi Bornström, Pavel Chaloupka, Simen Kristansen (jr)

Tredje genomförda deltävlingen i Pimpelsport Mormyska Cup, tillika Leif Hagströms minne, genomfördes på Fäsjön i Kilafors och bevistades av 25 hugade. Vädret var underbart soligt men en stilla men elak och kall vind gjorde det jobbigt för händerna för många deltagare, undertecknad inkluderad.

Idag var Jimmi Bornström alldeles för stark för samtliga i startfältet med nästan 7,4 kg och hela 1,4 kg bättre än tvåan P-O Liss. Pavel Chaloupka som startat året mycket bra med två andraplatser på de två första deltävlingarna tog ytterligare viktiga poäng i sammandraget med sin tredjeplats, hektot efter P-O. Dessa tre var idag outstanding på isen och närmast efter på en fjärdeplats hittar vi Bengt Forsling som distanserades med hela 2,5 kg från prispallen.

Själv stannade jag alldeles för länge i fel ände av sjön då både Thomas Axelsson och hans namne Mats-Arne drog fisk mest hela tiden. Dock var de små och personligen hittade jag inte riktigt nappvillig fisk. Efter att ha förflyttat mig i närheten av Jimmy så hystade jag snabbt upp nästan 2 kg innan "slutsignalen" ljöd via Mats-Arnes ljuva (???) stämma.

Imorgon tävlar vi i PMC5 på Opplimen norr om Leksand. Efter detta väntar en helgs uppehåll för att lördagen den fjärde februari återupptas i Eskilstunatrakten med PMC6 och PMC3 (flyttad från Skaraborg) på söndagen i Fagerstatrakten. Väl mött!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln